Orifarm – Healthy days

Orifarm – Healthy days

Ons doel bij Orifarm is om zoveel mogelijk mensen gezonde dagen te bezorgen.

Orifarm - Healthy Days

Gezondheidszorg - Info

 

Ons doel bij Orifarm is om zoveel mogelijk mensen gezonde dagen te bezorgen. Opgericht door Birgitte en Hans Bøgh-Sørensen in 1994, geven we toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg tegen betaalbare prijzen zonder onze missie uit het oog te verliezen. Zonder gezonde dagen, geen goede dagen.

Orifarm heeft zich ontwikkeld tot een zeer succesvol, internationaal gezondheidszorgbedrijf, dat er voortdurend naar streeft de nummer één te zijn in het verbeteren van de gezondheidszorg.

Voor onze Healthcare unit vertaalt dit zich in het aanbieden van hoogwaardige producten en gevestigde huismerken in Promotionele Rx, Generieke geneesmiddelen, Vitaminen en Over-the-counter producten. Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier op deze gebieden, en wij blijven groeien omdat wij echt het verschil maken voor onze stakeholders.

Zowel door organische groei, overnames als door win-win partnerschappen blijven wij zoeken naar nieuwe mogelijkheden om uit te breiden naar nieuwe markten en onze productlijnen uit te breiden. Samen met onze zustereenheid Health Access is het onze missie om de markt uit te dagen en betaalbare gezondheidszorg van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen tijdens het gezondheidstraject.

Contact Orifarm
Contact Orifarm

We zijn altijd bereid om u meer informatie te geven over de Orifarm Group en onze producten. U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen als u vragen of opmerkingen hebt.
We kijken ernaar uit.

Orifarm Healthcare Producten

ORIFARM HEALTHCARE B.V.
Leonardo da Vincilaan 7 
BE-1930 Zaventem

Telefoon: (+32) 2209 1170
PV-BE@orifarm.com