De menopauze is zoveel meer dan alleen opvliegers!

De menopauze is zoveel meer dan alleen opvliegers!

Ontdek alle geheimen om deze periode beter te begrijpen en ze in alle sereniteit te kunnen doorlopen.

mbrace™
HET MAGNESIUM
HET MAGNESIUM

EEN ESSENTIEEL MINERAAL VOOR HET LEVEN.
Magnesium speelt een essentiële rol in meer dan 300 enzymreacties in ons lichaam en draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.¹ Daarnaast draagt magnesium bij tot een normale eiwitsynthese, de normale overdracht van de zenuwimpulsen en de instandhouding van normale botten.

Magnesium
Menopauze
Menopauze

Wanneer we het over menopauze hebben, denken de meeste mensen in eerste instantie aan het ophouden van de maandstonden en de komst van de oncontroleerbare opvliegers. Nochtans beperkt deze periode zich niet tot het einde van de maandstonden en behoort ze toe tot een natuurlijke overgangsfase in het leven van een vrouw, die iedere vrouw op haar eigen manier beleeft en ervaart. In werkelijkheid brengen we ongeveer 1/3 van ons leven in de menopauze door.

Magnesium
Magnesium

Magnesium speelt een essentiële rol in meer dan 300 enzymreacties in ons lichaam en draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Daarnaast draagt magnesium bij tot een normale eiwitsynthese, de normale overdracht van de zenuwimpulsen en de instandhouding van normale botten.

 

Orifarm – Healthy days

Ons doel bij Orifarm is om zoveel mogelijk mensen een gezonde dagen/ Healthy Days te bezorgen. Opgericht door Birgitte en Hans Bøgh-Sørensen in 1994, geven we toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg tegen betaalbare prijzen, zonder onze missie uit het oog te verliezen. Zonder gezonde dagen, geen goede dagen.

Orifarm heeft zich ontwikkeld tot een zeer succesvol, internationaal gezondheidszorgbedrijf, dat er voortdurend naar streeft de nummer één te zijn in het verbeteren van de gezondheidszorg.

Voor onze Healthcare unit vertaalt dit zich in het aanbieden van hoogwaardige producten en gevestigde huismerken in Promotionele Rx, Generieke geneesmiddelen, Vitaminen en Over-the-counter producten. Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier op deze gebieden, en wij blijven groeien omdat wij echt het verschil maken voor onze stakeholders.

Zowel door organische groei, overnames als door win-win partnerschappen blijven wij zoeken naar nieuwe mogelijkheden om uit te breiden naar nieuwe markten en onze productlijnen uit te breiden. Samen met onze zustereenheid Health Access is het onze missie om de markt uit te dagen en betaalbare gezondheidszorg van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen tijdens het gezondheidstraject.

Contact

Onze merken

330X330 Dark
Magnecaps 300X300